Westhouse Group a inceput construirea unui proiect rezidential cu peste 400 apartamente in Constanta

Imobiliare

28.03.2008 - Money Channel
Westhouse Group a inceput construirea unui proiect rezidential cu peste 400 apartamente in Constanta

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a demarat lucrarile pentru primul sau proiect rezidential, Oasis Residences, amplasat in nordul orasului Constanta, ce va include 409 apartamente si va fi terminat in decembrie 2009, potrivit unui comunicat remis NewsIn.

Proiectul Oasis Residences se desfasoara pe o suprafata de 27.100 metri patrati de teren, din care peste 8.000 de metri patrati sunt destinati spatiilor verzi, terenurilor de joaca pentru copii, unui teren de tenis, unei alei de promenada de-a lungul lacului Siutghiol, unui debarcader si unui spatiu de ancorare pentru ambarcatiunile rezidentilor.

Ansamblul este compus din zece cladiri, in regim Subsol + Parter + 5, 7 sau 10 etaje si cuprinde in total 409 apartamente de tip studio, apartament cu doua camere, apartament cu trei camere, penthouse. Acestora le corespund 415 locuri de parcare subterane si supraterane.

Apartamentele vor avea o suprafata construita cuprinsa intre 48 si 180 de metri patrati, in functie de numarul de camere si de suprafata teraselor aferente.
 
Preturile variaza in functie de suprafata locuintei, de orientarea cladirii fata de panorama spre lac, zona in care aceasta este amplasata, dar si de finisajele pentru care locatarii opteaza.