Vile pentru oameni cu bani

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

04.11.2007 - Evenimentul Zilei

publicatpe 21.09.2007

Langa Ploiesti se va construi cel mai mare ansamblu rezidential din judetul Prahova. Pretul unei case variaza intre 150.000 si 500.000 de euro.

La zece kilometri de Ploiesti, in comuna Paulesti, pe terenul unei foste livezi, se va construi cel mai mare ansamblu rezidential din Prahova. Acesta se va intinde pe o suprafata de peste 100 de hectare si va avea 152 de vile.

Potrivit conducerii firmelor implicate in proiectul denumit „Deal verde”, cartierul va avea un centru comercial, un cabinet medical de urgenta, o gradinita, statie de pompieri proprie, locuri de joaca si terenuri de sport.

„Clientii nostri vor fi aproape de principalele centre comerciale din Ploiesti, aflate la doar trei kilometri de ansamblul rezidential”, a declarat Catalina Irimia, directorul Imobiliar Expert Grup Ploiesti, compania prin care vor fi vandute casele.

1.050 de euro pentru metrul patrat construit

Viitorii clienti vor avea de ales intre noua modele de vile, a caror suprafata desfasurata variaza intre 120 si 400 de metri patrati. Cea mai ieftina casa va costa 150.000 de euro, iar cea mai scumpa o jumatate de milion de euro. La aceste sume se va adauga pretul terenului, evaluat la 32 euro/mp.

Marius Nica