Victor Construct realizeaza un ansamblu cu 169 de apartamente

Constructii

ImageVictor Construct, din Botosani, dezvolta, pe Calea Nationala nr. 148, din localitate, ansamblul rezidential Victoria. Obiectivul va include 3 imobile (S+P+4E÷7E+etaj tehnic) ce vor avea 169 de apartamente cu una pana la trei camere (cu suprafete cuprinse intre 58 mp si 120 mp). Planurile tehnice au fost intocmite de firma Consproiect M, beneficiar fiind societatea Victor LCD Imobiliare, ambele din Botosani.

Sistemul constructiv prevede structura din cadre de beton armat, pe stalpi si grinzi. Fundatia va fi tip radier general cu piloti forati de adancime. Finisajele pot fi alese dintr-o gama variata de produse. Tamplaria este din PVC, cu geam termoizolant. Complexul beneficiaza de 135 locuri de parcare, centru comercial si spatii verzi. Lucrarile de constructie se afla in faza de sistematizare / pregatire a terenului de fundare, urmand a se finaliza in anul 2009. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 15 milioane de euro.


Activitatea societatii a inceput in 1998 si este axata pe constructii civile / industriale (executie statie de carburanti, betoane aditive, sape, mortare, placari exterioare, pereti cortina). Firma realizeaza lucrari de aductiuni si alimentari cu apa, amenajari interioare, restaurari monumente istorice si reparatii capitale.

Daniela Dumitrascu