VEKA te învaţă cum să-ţi alegi corect ferestrele termoizolante

MARKETING / PROMOVARE

27.08.2010 -
VEKA te învaţă cum să-ţi alegi corect ferestrele termoizolante

BucureÅŸti, 26 august 2010. Pentru cei care ÅŸtiu că achiziÅ£ionarea ferestrelor tip termopan este o investiÅ£ie nu doar pentru o zi, ci pentru o viaţă întreagă, pentru cei care aleg să fie bine informaÅ£i atunci când îÅŸi schimbă ferestrele sau caută unele noi, pentru cei care aleg nu doar după primul impuls sau pe baza preÅ£ului, VEKA lansează site-ul www.fereastraveka.ro.

www.fereastraveka.ro  este primul site din categorie care se adresează consumatorilor dornici să se informeze asupra criteriilor esenÅ£iale pe baza cărora pot face o alegere corectă atunci când investesc în ferestre termoizolante.  Site-ul prezintă informaÅ£ii generale, dar ÅŸi date tehnice, susÅ£inute de scurte filme care pun în lumină cei mai importanÅ£i diferenÅ£iatori de care să Å£ii cont în alegerea unei fereastre. În mai puÅ£in de câteva minute afli toate informaÅ£iile de care ai nevoie pentru a ÅŸti ce să ceri vânzătorului de PVC ÅŸi ce să pretinzi montatorilor.

Meniul site-ului www.fereastraveka.ro abordează 6 capitole: “Cum ne alegem fereastra”, o secÅ£iune video dedicată paÅŸilor necesari în alegerea tâmplăriei, “Fereastra ta VEKA” unde poÅ£i posta poze cu ferestrele tale cele noi, “Reglementări în domeniu”, noutăţi, informaÅ£ii de interes general, gama de “Produse VEKA”, reprezentanÅ£e ÅŸi showroom-uri ale partenerilor “VEKA în oraÅŸul tău”, precum ÅŸi câteva date pe scurt “Despre VEKA”, lider mondial al profilelor din PVC de clasa A.

Accesarea informaÅ£iilor se face rapid ÅŸi uÅŸor. Utilizatorii sunt scutiÅ£i încă de la început de efortul de a accesa pagini după pagini în căutarea datelor. De la primul click poÅ£i afla despre “Tipurile de tâmplărie” folosite pentru ferestre, precum ÅŸi criterii esenÅ£iale ale unei ferestre de calitate - “Durabilitatea”, “Coeficientul de izolare termică”, “Manevrabilitatea ÅŸi securitatea”. În plus, www.fereastraveka.ro aduce ÅŸi o serie de informaÅ£ii care privesc “Dotările suplimentare” ale unei ferestre ori “Servicii sau garanÅ£ii”. Totul e prezentat ÅŸi exemplificat uÅŸor, concis ÅŸi chiar amuzant, prin filmuleÅ£e scurte, expresive ÅŸi sugestive.


Despre VEKA
Compania VEKA a fost fondată în anul 1969 prin preluarea producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea 8 angajaÅ£i. Prin continua dezvoltare de-a lungul anilor, compania ajunge astăzi să numere peste 1.100 de angajaÅ£i la sediul central din Sendenhorst, care se întinde pe o suprafaţă de 240.000 mp, iar în lumea întreaga 26 de filiale însumând un număr de peste 3500 de angajaÅ£i.

VEKA ROMANIA SRL, înfiinÅ£ată în anul 2000, este deÅ£inută în totalitate de către VEKA AG Germania ÅŸi are peste 30 de angajaÅ£i în acest moment, derulând relaÅ£ii de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul întregii pieÅ£e româneÅŸti. Sistemele de uÅŸi ÅŸi ferestre VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene aplicabile ÅŸi în România), oferă clienÅ£ilor profile individualizate de categorie premium, care satisfac cele mai pretenÅ£ioase gusturi, precum ÅŸi profile cu design specific. Aceste sisteme oferă soluÅ£ia ideală atât din punctul de vedere al izolarii termice, al  funcÅ£ionalităţii, stabilităţii ÅŸi uÅŸurinÅ£ei întreÅ£inerii, cât ÅŸi în ceea ce priveÅŸte durabilitatea ÅŸi protecÅ£ia mediului înconjurător.
Fie că este vorba de ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA oferă orice tip de soluţie.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi: www.veka.ro şi www.fereastraveka.ro