Un dezvoltator ofera o casa gratis, numai sa atraga cumparatorii

Imobiliare

02.12.2009 - Capital

Daca dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale mari au probleme serioase in a-si vinde locuintele finalizat si au venit  in ultima perioada cu strategii de marketing  tot mai inventive, nici firmele mici, care construiesc cateva locuinte, nu o duc mai bine. Disperarea unui dezvoltator merge pana acolo incat ofera o locuinta gratis, prin tragere la sorti, unuia dintre viitorii proprietari ai complexului pe care il dezvolta langa Snagov. 

Astfel, unul din proprietarii ansamblului rezidential Gruiu Residence, dezvoltat de firma Gyro Project Invest,va primi gratuit o casa de circa 300 mp.

Tombola va fi lansata la targul imobiliar tIMOn, ce se desfasoara in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center in Bucuresti. In concurs intra cei care semneaza un antecontract de minim 3.000 de euro, bani pe care ii pot recupera daca sunt castigatori.

„Noi credem in piata rezidentiala din Romania si in posibilitatea unui anumit segment din populatie sa achizitioneze locuinte peste medie, de aceea am creat acest ansamblu: mic, cochet, high class. In acelasi timp, credem in  puterea marketingului si in placerea oamenilor de a se juca, la orice varsta“, a declarat unul dintre reprezentantii dezvoltatorului.

Case individuale la 198.000 euro

Situat la 21 km de Ploiesti si 19,5 km de Bucuresti, pe viitoarea autostrada, in apropiere de Snagov, complexul rezidential Gruiu va cuprinde 13 locuinte, cu suprafete utile de aproximativ 300 mp si terenuri de 441 mp. Pretul unei locuinte este de 198.000 de euro fara TVA.

Casele sunt structurate pe parter si etaj. Suprafata construita a parterului este de 152 mp, din care terasa 26,85 mp, iar etajul va fi de 100 mp suprafata construita.

Ansamblul se va finaliza in august 2010, iar din decembrie 2009 potentialii cumparatori vor putea vizita casa model.