Un al patrulea mall este in pregatire in Timisoara

Constructii

04.08.2008 - Evenimentul Zilei
Un al patrulea mall este in pregatire in Timisoara

60.000 de metri patrati inchiriabili

Bega Grup va ridica mallul pe spatiul pe care firmele conduse de fratii Cristescu il detin pe Strada Circumvalatiunii, in zona Timco, vizavi de Billa. Acesta va avea o suprafata inchiriabila de 60.000 de metri patrati si va fi dublat de un complex de birouri ultramoderne. Potrivit lui Emil Cristescu, vicepresedintele Bega Grup, noul mall este in faza de proiectare, iar de acest lucru se ocupa o firma germana.

„Pentru acest proiect colaboram cu un dezvoltator german specializat pe retail, care a si ales arhitectul. Estimam ca, in luna septembrie, vom avea toate documentele pentru a putea depune Planul de Urbanism Zonal. Este vorba de o investitie de 200 de milioane de euro“, a declarat Emil Cristescu.

Lucrari de sezon

In aceasta vara, omul de afaceri Ion Tiriac este asteptat sa participe la deschiderea oficiala a santierului la primul sau mall din vestul tarii, apoi la punerea pietrei de temelie a unui mall auto. In plus, pe locul fostei fabrici Modern, Plaza Centers va construi un complex multifunctional, care va cuprinde un mall, parcare, spatiu de birouri si spatii rezidentiale.

Georgeta Petrovici