Tudor Residence va avea 96 de apartamente

Constructii

ImageAndos Com, din Piatra-Neamt, dezvolta (in calitate de antreprenor) un imobil de locuinte, situat pe strada Taietoarei nr. 16, langa complexul comercial Iulius Mall, din Iasi. Obiectivul, compus din doua scari de bloc (D+P+8E, desfasurat pe o arie de 9.900 mp), va avea 96 apartamente cu una, doua si trei camere, cu suprafete utile cuprinse intre 46 mp si 88 mp.

Planurile de arhitectura au fost intocmite de Biroul Individual de Arhitectura "Arh. Doru Filip", beneficiar fiind societatea House Investment, ambele din Iasi. Solutia constructiva prevede structura de rezistenta pe cadre din beton armat, cu fundatie pe piloni forati. Inchiderile se vor realiza din caramida eficienta cu goluri. Pentru finisaje se vor folosi gresie, faianta, parchet din lemn laminat si vopsele lavabile. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant.

Acoperisul va fi de tip terasa necirculabila. Imobilul beneficiaza de o parcare subterana pe doua nivele (cu o capacitate de 60 de locuri) si una supraterana, cu o capacitate de 40 de locuri. La parter, obiectivul va dispune de spatii comerciale, cu o arie de 800 mp. Valoarea investitiei este de aproximativ 4,5 milioane de euro, termenul de finalizare a lucrarilor de constructie fiind stabilit pentru luna iunie 2010.

Agentia imobiliara Inter Imobiliare, infiintata in anul 2002, are ca obiect de activitate intermedierea de vanzari, cumparari si inchirieri apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si hale industriale.

Constantin Badarau