Trei noi blocuri ANL in Oradea, pana la sfarsitul anului 2009

Imobiliare

20.05.2008 - Bihoreanul
Trei noi blocuri ANL in Oradea, pana la sfarsitul anului 2009

Proiectul municipalitatii oradene de construire a trei blocuri ANL in zona sensului giratoriu de la intersectia strazii Calea Aradului cu Calea Santandreiului a primit avizul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei si urmeaza sa fie finantat din fonduri alocate de la bugetul central.

“Vineri a fost aprobat studiul de fezabilitate, in urmatoarele doua luni de zile va fi licitat proiectul, iar dupa alte doua luni se va scoate la licitatie executia lucrarii”, a spus marti viceprimarul Rozalia Biro. Biro spune ca daca totul merge bine, pana la sfarsitul anului 2009 lucrarile vor fi deja finalizate si 132 de apartamente noi vor fi date in folosinta tinerilor oradeni.

Blocurile ANL vor avea 36 de apartamente cu o camera, de 40 metri patrati, 90 de apartamente cu doua camere, de 57 metri patrati, si 6 apartamente cu trei camere, de 73 metri patrati. “De asemeni, in proiect au mai fost prevazute 120 de locuri de parcare, astfel incat aproape fiecare apartament va avea prevazut loc pentru masina”, a mai pus Biro.

Dan Simai