Tinerii pot cumpara case mai ieftine la Targul imobiliar PROJECT EXPO, prin programul “Case pentru Tineri”!

Imobiliare

     Tinerii care nu poseda o proprietate personala vor putea sa achizitioneze o locuinta mai ieftina prin intermediul programului “Case pentru Tineri”! Acest program isi propune sa dea o mana de ajutor celor care nu au venituri suficiente, si reprezinta un suport substantial.

     Cei interesati vor avea  la dispozitie posibilitatea de a alege o locuinta al carei pret ar putea fi cu 10 % mai mic. Prin acest program, cei care doresc sa achizitioneze o locuinta la un pret mult mai mic, isi pot indeplini dorinta, alegandu-si un spatiu simplu dar modern. Acest program isi propune sa ofere tinerilor solutii viabile, chiar si in actualele conditii economice.

     Programul “Case pentru Tineri” ii are ca public tinta pe tinerii care au posibilitati materiale reduse si doresc sa achizitioneze o locuinta la un pret cat mai mic. Acestia isi vor putea indeplini dorinta, optand pentu cea mai buna oferta, luand in calcul bonusurile, promotiile existente si discounturile mari care le sunt puse la dispozitie in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO.

     Totodata, cumparatorii vor beneficia la acest targ de consultanta financiara gratuita, astfel incat vor putea face cea mai buna alegere, si vor avea parte de cele mai flexibile solutii si variante avantajoase de creditare, care sa corespunda fortei lor financiare.

     Tinerii pot achizitiona, de asemenea, o casa cu o suprafata de 110 metri patrati, la pretul de 15 000 euro, care are calitatea de a reduce costurile destinate incalzirii si care este construita din materiale obtinute prin tehnologii inovatoare de tip natural si traditional.

     Persoanele interesate sunt invitate sa ia parte la acest eveniment, in perioada 29-31 mai, in intervalul orar 10.00 – 18.00, la Palatul Copiilor din Bucuresti.
 
     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.

     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!