Taiere de panglica cu intepaturi la Palas

Imobiliare

17.04.2008 - Ieseanul
Taiere de panglica cu intepaturi la Palas
Desi lucarile au inceput de anul trecut, reprezentantii Iulius Group au organizat astazi deschiderea oficiala a santierului. La eveniment, alaturi de Iulian Dascalu, a participat si primarul Gheorghe Nichita. Iulian Dascalu s-a aratat increzator ca toate problemele de la Iasi se vor rezolva, asa cum s-au rezolvat si cele de la Cluj. "Intotdeauna, nu poti sa-i multumessti pe toti. In fiecare oras suntem pregatiti pentru lucrul asta. Cand incepem un proiect, incepem sa deranjam si deranjam mafia rezidentiala, care crede ca domina piata imobiliara. Deranjam mafia hoteliera, deranjam pe cei care au hoteluri in Iasi si care cred ca trebuie sa fie numai unul sau doua hoteluri, ca lumea toata sa mearga acolo", a declarat Iulian Dascalu in timpul conferintei de presa. "Eu nu am iesit cu declaratii, eu nu sunt om politic, nu voi iesi niciodata spentru ca nu-mi pierd timpul cu asa ceva. In momentul de fata avem trei proiecte importante in derulare - la Iasi, la Suceava si la Timisoara.

Imaginati-va ce se va intampla daca as sta tot timpul in conferinte, in declaratii, mi-as face televiziune si as ataca oameni de afaceri", a precizat Dascalu. Si primarul Gheorghe NIchita a avut astazi cateva remarci dure la adresa celor care au contestat proiectul Palas. "Cum isi poate cineva imagina ca am fi inconstienti sa punem acest simbol al Iasului in pericol pentru proiectul Palas. Numai un nebun. Numai un neavenit. Numai un necitit, necizelat, pentru ca au fost in decursul istoriei multi de acest gen, poate sa gandeasca astfel, poate sa fie impotriva", a declarat Gheorghe Nichita. "Tare mi-as fi dori ca acum un an, acum doi ani sa fim tot atat de multi si tot atat de apropiati, tot atat de senini, si tot atat de incurajatori proiectului. Din pacate au fost mai putini. Din pacate au fost mai multi cei care au clevetit, din pacate au fost mai multi cei care au incercat sa punabete in roate, sa opreasca proiectul.

Din pacate au fost multi cei care au descurajat si multi cei care au aruncat cu noroi. Si spun acest lucru pentru ca e adevarata zicala "La placinte inainte", a continuat primarul Gheorghe Nichita. In momentul de fata, reprezentantii Iulius Group cauta forta de munca pe toate continentele. "Avem anunt dat in Germania si incercam sa aducem forta de munca. Nu asteptam sa ni-i aduca prin agentii pentru ca ne pacalim. Avem nevoie de 2.500-3.000 de muncitori", a mai precizat Iulian Dascalu. Dumitrita Neamtu