STK Properties lanseaza un proiect imobiliar in Cluj cu o valoare de piata estimata la 50 mil euro

Imobiliare

11.04.2008 - Money Channel
STK Properties lanseaza un proiect imobiliar in Cluj cu o valoare de piata estimata la 50 mil euro

Companie detinuta de fondul STK Emergent,STK Properties, din Cluj-Napoca, a primit avizele pentru construirea unui complex imobiliar cu 500 locuinte in cartierul Buna-Ziua din Cluj, a carei valoare de piata este estimata la 50 milioane euro, au declarat vineri pentru NewsIn reprezentantii companiei.

Proiectul se va intinde pe doua hectare de teren si va avea o suprafata construita de aproximativ 45.000 mp. Complexul rezidential va include aproximativ 500 apartamente, spatii comerciale si birouri, centru SPA, gradinita, teren de sport si 550 locuri de parcare subterana. De asemenea, ansamblul mai contine aproximativ 8.000 mp spatii verzi.

"Am primit avizele necesare. In sedinta Comisiei de Urbanism din data de 10 aprilie 2008 s-a aprobat proiectul propus referitor la construirea unui ansamblu rezidential in cartierul Buna-Ziua. Nu putem spune la cat se ridica investitia pentru ca inca nu am ales constructorul si mai avem de pus la punct alte detalii, insa valoarea de piata a proiectului este estimata la 50 milioane de euro", au declarat pentru NewsIn reprezentantii STK.

Termenul de executie a lucrarilor este prevazut pentru finalului anului 2009.