Shooting under construction, un proiect Iulius Mall, derulat de Vitrina Advertising

MARKETING / PROMOVARE , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII , Imobiliare

28.10.2007 - IQads.ro

publicat pe 17.07.2007

 

 

Iulius Mall, in parteneriat cu Universitatea de Arte si Design Cluj, lanseaza oficial programul “Shooting under construction”. Proiectul isi propune sa aduca impreuna abilitatile artistice ale studentilor sectiei “Foto-video-procesare computerizata a imaginii” cu priceperea constructorilor care dezvolta unul dintre cele mai mari proiecte din retail din Romania.

Proiectul a debutat oficial saptamana trecuta, cand a avut loc prima sedinta foto pe santierul Iulius Mall din Cluj. Primul mall din capitala Transilvaniei, parte a Iulius Group, urmeaza sa fie deschis in aceasta toamna, aflandu-se in prezent in faza avansata de constructie. Un grup de 10 studenti au petrecut aproximativ 3 ore in diverse zone ale constructiei pentru a reusi sa surprinda cele mai inedite instantanee.

 

Pentru noi este ceva inedit, foarte rar avem acces la asemenea locatii pe care le-as numi provocatoare pentru orice artist. Chiar daca am “beneficiat” de o ploaie foarte puternica, ne-am dat seama ca practic in orice punct al constructiei ne-am afla, am gasi ceva care merita sa ramana in memoria publicului. Sper ca la final sa reusim sa aducem in fata clujenilor istoria celui care va ramane, macar pentru o perioada, cel mai frumos mall construit in oras”, spune profesorul Feleki Karoly, seful sectiei Foto-Video-Procesare computerizata a imaginii.

De-a lungul intregii veri si pana la inaugurarea oficiala a Iulius Mall Cluj, studentii vor efectua mai multe sedinte foto in santier. La final, cele mai bune lucrari vor fi expuse in mall si vor putea fi votate de catre public. Cea mai reusita lucrare va fi premiata cu 1000 Euro. In plus, Iulius Mall va pune la dispozitia studentilor materialele necesare expozitiei si va dona sectiei un computer performant pe care fotografiile vor putea fi prelucrate.

“Shooting under construction” este doar unul dintre proiectele in care Iulius Mall vrea sa implice studentii din Cluj si mediul artistic in general. Serviciile de PR ale companiei sunt asigurate de catre Vitrina Advertising

Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea proiect al Iulius Group, dupa cele similare dezvoltate in Iasi si Timisoara. Inaugurarea oficiala a celui care este, la ora actuala, unul dintre cele mai mari mall-uri din Romania, va avea loc in luna octombrie a.c. Investitia totala in proiect se ridica la peste 60 de milioane de Euro.