Schimbare si in conducerea companiei DTZ Echinox

Imobiliare

14.09.2009 - Wall street

Dupa ce luna august a adus schimbare la varful companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si un nou sef pentru departamentul de evaluare al Cushman & Wakefield, septembrie a adus un nou director pentru departamentul de property management al DTZ Echinox.

Incepand cu luna septembrie, Brigitte Schmitt (foto) va ocupa pozitia de director al departamentului de property management, care administreaza cladiri de birouri – EvoCenter One, 3,500 mp si Baneasa Business Center, 10,370 mp – si centre comerciale – Iris Shopping Center, 48,000 mp si Macromall Brasov, 11,000 mp.

Brigitte Schmitt are o experienta de 11 ani in domeniul managementului de centre comerciale, lucrand anterior pentru grupul german ECE Projektmanagement
 
„Departamentul de property management este intre cele mai performate ale DTZ, iar ultimul an ne-a adus dublarea portofoliului de proprietati in administrare.a declarat Tim Wilkinson, co-director executiv al DTZ Echinox.

DTZ Echinox este unul in cei mai importanti jucatori din piata locala de consultanta imobiliara, cu o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro in anul 2008.

In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate pe piata din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ, sub denumirea de DTZ Echinox.