Raiffeisen evolution va investi circa 250 milioane euro intr-un proiect imobiliar mixt din Bucuresti

Imobiliare

16.04.2008 - Money Channel
Raiffeisen evolution va investi circa 250 milioane euro intr-un proiect imobiliar mixt din Bucuresti

Raiffeisen evolution project development va investi circa 250 milioane euro intr-un proiect imobiliar mixt compus din spatii de birouri si un centru comercial cu peste 135 de magazine, urmand a avea ca termen de finalizare sfarsitul anului 2010, au declarat miercuri reprezentantii companiei.
Proiectul Floreasca City va fi construit in nord-estul Bucurestiului, in apropierea lacului Floreasca si va cuprinde doua faze de executie. Devoltatorul va construi intr-o prima faza doua cladiri de birouri si o zona de retail.

A doua faza va consta dintr-o a treia cladire a carei destinatie va fi decisa la finalizarea unei cercetari de piata aflata in desfasurare in acest moment.

"Activitatea de proiectare la Floreasca City a inceput inca din anul 2005, autorizatia de constructie a fost obtinuta in luna februarie 2008, constructia propriu-zisa a fost demarata in trimestrul doi al acestui an, iar proiectul va fi livrat pe piata pana la sfarsitul anului 2010", a declarat directorul managerial al Raiffeisen evolution project development SRL, Monica Barcutean.

Potrivit reprezentantilor companiei, centrul comercial Promenada se va desfasura pe o suprafata de 50.000 metri patrati, va avea peste 135 magazine si 1100 locuri de parcare.

Spatiile de birouri vor fi gazduite in doua cladiri cu o suprafata totala de aproximativ 90.000 de metri patrati si 1000 de locuri de parcare in subteran.