Raiffeisen Evolution: Dezvoltam proiecte de peste 20 mil. euro

PROIECTE / DEZVOLTARE , Finante Banci

28.10.2007 - Ziarul Financiar

publicat pe 14.08.2007

 

Ionel Giuglea si Monica Barcutean, noi sefi ai operatiunilor Raiffeseisen Evolution in Romania, afirma ca grupul austriac va investi doar in dezvoltarea unor proiecte cu o valoare de vanzare de minimum 20 mil. euro, iar fondurile pentru Romania sunt nelimitate.


Raiffeisen Evolution, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului austriac Raiffeisen, care dezvolta proiectul imobiliar Floreasca City din Capitala, a decis ca incepand cu anul acesta sa devina mult mai agresiva pe piata romaneasca, pentru a prinde tendinta de crestere accentuata a sectorului de real estate, odata cu schimbarea managementului.

"Raiffeisen Evolution a decis sa se dezvolte mai agresiv pe piata romaneasca pentru a putea profita de oportunitatile din acest moment de pe piata imobiliara locala. Suntem interesati sa dezvoltam proiecte imobiliare atat in Bucuresti, cat si in orasele mari din provincie, cu o valoare de vanzare de minimum 20 de milioane de euro", a declarat pentru ZF Ionel Giuglea, managing director in cadrul diviziei locale a Raiffeisen Evolution

 

Catalin Lupoaie