RA-APPS lanseaza noi oferte de lux

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

09.11.2007 - Adevarul

Cel mai important activ scos la vanzare pe piata imobiliara este o cladire din sectorul 1 al Capitalei.

Pe langa hotelurile si cluburile de agrement pe care intentioneaza sa le vanda prin licitatie, RA-APPS a innoit ieri oferta pe piata imobiliara cu spatii comerciale, terenuri, dar si apartamente pozitionate in zonele scumpe ale Capitalei.

RA-APPS a organizat o serie de licitatii prin care incerca sa vanda Hotelul Dacia din statiunea Neptun, Clubul Floreasca din Capitala si doua vile din Sinaia, active pentru a caror achizitie nu prea s-a inghesuit nimeni.

Desi pentru aceste locatii importante pretul de pornire a fost probabil principala piedica in gasirea de musterii, regia de protocol a statului a hotarat sa innoiasca lista ofertelor imobiliare cu o noua "infuzie", de data aceasta de spatii comerciale, terenuri si apartamente amplasate in cele mai scumpe zone ale Capitalei.

Noua oferta contine un numar de treisprezece locatii, pentru care Executivul a aprobat ieri organizarea de licitatii in vederea vanzarii. Cea mai valoroasa oferta scoasa la bataie de ­RA-APPS este un imobil sitauat in strada G. ­Cleman­ceau care dispune de o suprafata utila de 664 de metri patrati.

Gabriel Burlacu