Proprietarii mall-ului Grand Arena renunta la administratorul Cegis

Imobiliare

09.09.2009 - Wall street

Dupa ce la sfarsitul lunii mai, compania Cegis Imobiliare a reziliat contractul de inchiriere incheiat cu Euroinvest Intermed pentru mall-ul Grand Arena, ieri, dezvoltatorul a renuntat la contractul de administrare semnat anterior cu Cegis.

“SC Euroinvest Intermed SRL, proprietarul centrului comercial Grand Arena Mall Berceni, comunica incetarea relatiei contractuale cu SC Cegis Imobiliare S.R.L., stabilita prin contractele de gestiune locativa, administrare si directiune a centrului comercial, incepand cu data de 9 septembrie. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt intemeiate strict pe relatia contractuala dintre cele doua societati, relatie care nu a reusit sa se transforme intr-una care sa garanteze succesul centrului comercial Grand Arena”, se arata intr-un comunicat semnat de Mikael Harfi, reprezentant al Euroinvest Intermed si membru al familiei Harfi, actionarul majoritar al companiei.

Incepand cu luna iunie, contractul de inchiriere pentru restul spatiilor ramase libere in Grand Arena a fost preluat de compania portugheza Sonae Sierra, administrarea mall-ului ramanand insa ca activitate a Cegis Imobiliare.

Grand Arena Mall, situat in cartierul Berceni din Capitala, a fost deschis in luna martie, in urma unei investitii de 187 milioane de euro.

Printre chiriasii mall-ului se numara Sephora, Blu, Intersport, Costa Coffee, Deichmann, Spring Time, Kenvelo, Broaster Chicken, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Arsis, Motivi, InMedio, Bamboo, Meli Melo, Otter, Tina R, Yellow Place, Say, Gatta, Sara Blu, Mela Verde, Germanos, Yves Rocher, Orsay, Sabrini, Sbarro, Benissimo, Jolidon, Cavaliere, Triumph si Erros.