Proprietarii Magazinului de Case au investit 80.000 euro intr-un nou portal imobiliar

MARKETING / PROMOVARE

03.12.2009 - Wall street

Web Content Services, operatorul portalului imobiliar MagazinulDeCase.ro, a investit circa 80.000 euro intr-un nou site, Ansambluri de Case, destinat proiectelor rezidentiale noi din Bucuresti si Ilfov.

“Modelul de monetizare al AnsambluriDeCase.ro se bazeaza pe sistemul de comisioane practicat in mod obisnuit de agentiile imobiliare. Acest sistem a derivat din interesul dezvoltatorilor de a controla si reduce in acelasi timp costurile de publicitate, fiind dispusi sa achite comisioane similare cu cele practicate de intermediarii imobiliari clasici”, au declarat reprezentantii portalului AnsamblurideCase.ro.

Lansarea portalului se face printr-o campanie online, in care sunt prezentate 47 de oferte in ansambluri rezidentiale din Bucuresti si din Ilfov, printre care Natura Residence, Vivando Unirii, Atlantis Residence, Serena, Corbeanca Forest, Eminescu View, Perla Nord, Delea Veche 24 si Lac de Nuferi.

Cea mai ieftina locuinta disponibila in campanie este o garsoniera de 40.000 euro (TVA inclus), cea mai scumpa fiind reprezentata de o casa in Corbeanca in valoare de 226.100 euro (TVA inclus).

Pana in prezent, pe site este prezentata oferta din 123 de ansambluri dintre care 81 sunt finalizate, 5 sunt in constructie, 15 amanate si 22 vandute.

Compania Web Content Services este controlata de Elena Anghel (50% din actiuni), Malos Matei (22%), Alexandru Dima (18%) si Paul Ghinea (10%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.