Promotii de sarbatori la apartamentele noi

ANALIZE / COMENTARII

21.12.2009 - Cotidianul
Promotii de sarbatori la apartamentele noi

Dezvoltatorii imobiliari se intrec in discounturi generoase la sfarsit de an. Fantezia dezvoltatorilor este pusa la incercare; acestia se intrec in oferte care mai de care mai originale.

Cei care se decid sa cumpere luna aceasta un apartament pot beneficia de discounturi speciale

Dezvoltatorii care inca mai au resurse financiare ca urmare a crizei economice ofera la finele acestui an discounturi importante. Ansamblul rezidential Incity promite cumparatorilor finantare garantata pentru mobilarea apartamentului. Sunt prevazute si alte avantaje. „Cei care se decid sa cumpere luna aceasta un apartament in Incity mai pot beneficia de discounturi speciale la Bucuresti Mall si Plaza, abonament World Class si Gett’s Hair Studio’’, spune Oana Ivan, directorul Benevo The Home Store.
 
Intre 25 noiembrie-25 decembrie, cei care vor cumpara apartamente in ansamblurile Cosmopolis, Primavara, Green Lake si Citadella o vor putea face beneficiind de anumite facilitati. „Promotia de Craciun pentru aceste cartiere consta in acordarea unei perioade de gratie de cateva luni la plata ratelor si esalonarea in doua transe a avansului.

Daca in mod obisnuit modalitatea de plata in rate inseamna un avans de minim 10% si rate lunare care se pot intinde pana la maxim 10 ani, promotia de Craciun aduce nou un avans de 5% platibil inainte de mutare, ramanand ca restul de 5% sa fie platit in martie, cand incep a fi platite si ratele’’, aminteste Oana Ivan.
 
Un alt ansamblu rezidential care are promotii de sarbatori este Greenfield, construit in zona Padurea Baneasa. In acest cartier, Mos Craciun vine cu discounturi in bani. Astfel, un apartament de trei camere de 110.219 euro poate fi cumparat cu 94.788 euro in aceasta perioada. „In plus, cei care cumpara un apartament in Greenfield in luna decembrie si care doresc sa inchirieze un lot de gradina la numai cateva minute de casa nu vor plati chirie pentru anul 2010 pentru gradina. In aceasta gradina locatarii pot merge sa faca un gratar, pot planta flori sau legume’’, spune Daniela Iosif, sales&marketing coordinator Benevo. Inchirierea gradinii Greenfield costa in afara promotiei intre 6 si 12 euro metrul patrat pe an. Tot gradina vizeaza si promotia in ansamblul de case Green City. In luna decembrie, dezvoltatorul proiectului Green City amenajeaza gratuit gradina clientului, drept bonus.
 
Bonusuri si la apartamentele vechi
Si in provincie se gasesc apartamente care au promotii in aceasta perioada. “In luna decembrie, in cartierul Sarar din Baia Mare, vindem apartamente cu o camera cu 390 de euro metrul patrat plus 5% TVA. Apartamentele sunt renovate, nu sunt noi, pana in perioada de promotie se comercializau la acelasi pret, dar nu erau finisate”, specifica Ioana Lucacean, administrator SC Land Wood. Apartamentele din Sarar la pretul anuntat beneficiaza de: casa scarii zugravita in lavabil, gresie, automat de scara la iluminat si interfon; parcare proprie, usa de intrare metalica, geamuri si usa la balcon din tamplarie termoizolanta de provenienta franceza, termoizolare, precum si instalatii electrice noi, parchet si microcentrala.