Proiect de lux de 400 milioane euro la Poiana Brasov

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

04.12.2007 - Curierul National
Firma INR Management Real Estate, controlata de o companie inregistrata in Cipru, va dezvolta in Poiana Brasov un proiect imobiliar de 400 de milioane de euro, a anuntat Colliers International, agentul de vanzare a locuintelor din cadrul proiectului.

Proiectul denumit Silver Mountain va cuprinde apartamente si vile, un teren de golf cu 18 gauri, amenajat pe un teren cu o suprafata de 440.000 de metri patrati, un hotel cu 184 de camere, afiliat lantului Radisson, din grupul hotelier Rezidor, un club de tenis, doua sali de cinema si un heliport.
Proprietarii unei locuinte din acest proiect vor putea inchiria apartamentul sau vila respectiva, printr-un circuit de cazare pe termen scurt operat de hotel.
"Acest proiect nu este deschis vanzarii masive catre investitori. Dezvoltatorul si-a propus sa creeze un complex de tip resort, nu sa faca achizitia in scopuri investitionale", se spune intr-un comunicat al Colliers.
Lucrarile de constructie au fost initiate, iar prima etapa a proiectului, cu 100 de apartamente, va fi finalizata in iarna anului viitor. Intregul proiect va fi dezvoltat pe o perioada de 5-6 ani.

Marius Covache