Primele zece vile de lux noi din Bucuresti au valoare totala de circa 20 milioane de euro

Imobiliare

09.06.2008 - Business Standard
Primele zece vile de lux noi din Bucuresti au valoare totala de circa 20 milioane de euro

Primele zece vile de lux nou construite in Bucuresti au valoare totala de circa 20 milioane de euro, iar zona care conduce detasat continua sa fie Baneasa, avand cele mai multe pozitionari in top, potrivit unui clasament intocmit de compania imobiliara Regatta.

Potrivit reprezentantilor companiei Regatta, locatia este elementul primordial care da valoare unei proprietati, iar nordul capitalei ramane in continuare cea mai cautata locatie pentru dezvoltatorii imobiliari, cu precadere in segmentul de lux.

"Primul loc in acest clasament este ocupat de o vila amplasata in zona Baneasa, in apropierea padurii. Pretul final al vilei, intinsa pe un teren de 4.000 mp, cu o suprafata construita de 1.200 mp si construita pe subsol + parter + etaj, cu dotari precum piscina acoperita, bar, sauna, fitness sau cinema, plus un teren de tenis se ridica la 4,35 milioane de euro", sustin cei de la Regatta.

Pe locul al doilea se claseaza o alta vila din Baneasa, amplasata in apropierea Scolii Americane si a padurii Baneasa. Avand o suprafata de teren de 2.996 mp si o suprafata construita de 860 mp, aceasta are un pret de vanzare de 3,2 milioane de euro.

Pe locul trei in clasamentul Regatta se afla un imobil, localizat in zona rezidentiala Snagov, in complexul Pacea, cu deschidere la lac si o suprafata totala de teren de 5.000 mp si suprafata construita 1.000 mp. Pretul final al acestei vile ajunge, potrivit reprezentantilor companiei imobiliare, la circa trei milioane de euro.

A patra pozitie este ocupata de o vila aflata in zona Baneasa, cu o suprafata de teren de 1.150 mp si o suprafata construita de 420 mp si cu un pret de vanzare de 1,8 milioane de euro, urmata pe locul cinci tot de o vila din Baneasa, cu un pret de 1,5 milioane de euro.