Prima etapa din proiectul

Imobiliare , PROIECTE / DEZVOLTARE

12.03.2008 - Bursa
Prima etapa din proiectul

Dezvoltatorul spaniol "Grupo Lar" si "Red Management Capital" au anuntat vanzarea in totalitate a primei faze de dezvoltare a proiectului "Natura Residence". Proiectul are un total de 98 de apartamente, vandute la numai zece luni de la lansare, arata un comunicat de presa al "CBRE-Eurisko", societatea imobiliara care promoveaza proiectul. Toti cumparatorii au fost persoane fizice.

Cea de-a doua faza are in plan alte 88 apartamente, cu 146 locuri de parcare in subteran si 38 de locuri supraterane. Lucrarile celei de-a doua faze vor fi finalizate in cel de-al treile semestru al anului viitor.

Ansamblul rezidential va fi dezvoltat pe un teren cu suprafata de 20.000 mp, in Baneasa, zona Iancu Nicolae. Complexul va fi format din opt cladiri, a cate 186 apartamente. Blocurile au un regim mic de inaltime. Trei cladiri sunt structurate pe patru niveluri, iar celelalte cinci vor avea sase niveluri.

Cele doua faze ale complexului vor avea, in total, 282 de locuri de parcare subterana si 60 de parcari supraterane. Tot­odata vor mai exista si o piscina descoperita, o sala de fitness si doua saune. Oferta este completata de un loc de joaca si multe spatii verzi.

Dezvoltatorul "Grupo Lar" finanteaza 70% din proiect, iar "Red Management Capital" - 30%.

Bianca Cojocaru