Preturi cu pana la 30% mai mici la Targ

Imobiliare

08.05.2009 - Gandul
Preturi cu pana la 30% mai mici la Targ

Dezvoltatorii imobiliari prezenti la Targul National Imobiliar ce are loc pana duminica la Palatul Parlamentului, au venit pentru a patra oara in acest an cu reduceri de preturi de pana la 30% in cazul locuintelor noi, in timp ce terenurile pot fi cumparate la jumatate de pret. Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt prezenti 94 de exopzanti, iar oferta imobiliara a crescut cu 42% fata de editia din luna februarie a acestui an. Locuintele prezentate sunt localizate in Capitala, Brasov, Valea Prahovei, litoral, dar si in Spania si Bulgaria. Printre ofertele acestora, se gasesc garsoniere si apartamente incepand de la 41.000 de euro, vile si case de vacante cu preturi de la 99.000 de euro, dar si terenuri la jumatate de pret. De pe masa dezvoltatorilor nu lipsesc nici ofertele de finantare cu rate direct la ei, dar nici binecunoscutele bonusuri precum locul de parcare, masina sau mobilierul gratuit.

Ocazia unui targ nu a fost ratata nici de unul dintre cei mai mari proprietari de apartamente din Romania, compania Romania Invest, care detine in portofoliu 800 de apartamente noi in sapte proiecte rezidentiale din Bucuresti, din care a vandut in primul trimestru al acestui an patru unitati lunar. Preturile apartamentelor, dupa cum spune oferta prezentata pe perioada acestui targ, sunt mai mici decat la dezvoltator: 98.000 de euro pentru un apartament cu doua camere si 64.000 de euro pentru o garsoniera.

Dezvoltatorul autohton Impact a iesit la rampa la acest targ cu sase apartamente promotionale pornind de la 56.000 de euro cu TVA pentru o garsoniera. „ Pentru cele doua targuri din luna februarie am avut 6 apartamente de 1,2 si 3 camere, cu preturi speciale intre 60.000 si 120.000 Euro cu TVA inclus. Pentru cele doua targuri din luna martie am avut 11 apartamente de 1,2 si 3 camere, cu preturi speciale intre 56.000 si 127.000 Euro cu TVA inclus.