Premiera pentru Romania – poti stabili singur pretul casei tale!

Imobiliare

05.05.2009 - Project Expo
Premiera pentru Romania – poti stabili singur pretul casei tale!

     Pentru prima data la un targ imobiliar din Romania va fi  lansat un serviciu dedicat persoanelor cu buget limitat. Acesta se numeste “Stabileste pretul casei tale!” si va oferi vizitatorilor interesati de achizitionarea unei locuinte posibilitatea ca bugetul lor sa acopere ofertele prezentate in cadrul targului.


     Este cunoscuta dorinta de a oferi un pret cat mai mic pe o locuinta, cu atat mai mult in actualele conditii economice. Tinandu-se cont de nevoile oamenilor din societatea in care traim a luat nastere acest serviciu – “Stabileste pretul casei tale!”. Acesta se va desfasura in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce va avea loc in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti. Lista locuintelor vizate va contine de la garsoniere si apartamente pana la case de lux si de vacanta.
     Modul de desfasurare al acestui serviciu va fi urmatorul: vizitatorii vor avea un stand dedicat si vor avea posibilitatea sa stabileasca singuri pretul viitoarelor locuinte. In cel mai scurt timp dezvoltatorii vor consulta bazele de date si vor contacta vizitatorii pentru demara actiunilor de achizitie.
     Alta optiune favorabila ofera celor interesati posibilitatea achizitionarii unei locuinte in rate, direct de la dezvoltatori. Acestia pot beneficia si de consultanta financiara gratuita si solutii flexibile, personalizate fiecarui tip de venit. Tot in cadrul acestui targ va fi promovat si programul „Case Pentru Tineri”, iar persoanele cu posibilitati materiale reduse vor putea sa achizitioneze o locuinta la preturi extrem de mici.
     Nu este prima data cand Targul Imobiliar PROJECT EXPO prezinta o actiune in premiera! La prima editie a targului a fost oferit un serviciu numit: “Vizioneaza acum!”. Acesta va fi promovat si la editia ce va avea loc luna mai si va fi ca si in martie - un serviciu gratuit pentru clientii vizitatori. Acestia vor avea la dispozitie 20 de masini cu agenti profesionisti care vor asigura transportul gratuit la locatiile oferite spre vanzare.
     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.
     Pentru mai multe detalii accesati projectexpo.ro!