Polnord vrea sa intre pe piata imobiliara romaneasca

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

04.11.2007 - Curierul National

publicat pe 25.09.2007

 

Compania poloneză de construcÅ£ii Polnord intenÅ£ionează să intre pe piaÅ£a imobiliară românească prin achiziÅ£ia unei companii cu sediul central în Polonia, care deÅ£ine mai multe terenuri în România, Ucraina, Slovacia ÅŸi Polonia, specializată în construcÅ£ia de hoteluri ÅŸi proiecte de birouri.
"Avem o investiÅ£ie în Rusia, iar acum suntem în negocieri cu o companie care are terenuri în România, Ucraina, Slovacia ÅŸi Polonia. Compania este specializată în construcÅ£ia de hoteluri ÅŸi clădiri de birouri, terenurile deÅ£inute permiÅ£ându-i să construiască 400.000 de metri pătraÅ£i de spaÅ£ii utile", a declarat, directorul executiv al Polnord Wojciech Ciurzynski, citat de Thomson Financial. Polnord intenÅ£ionează să achiziÅ£ioneze 60-70% din acÅ£iunile companiei de dezvoltare imobiliară, care are în vedere, pentru perioada următoare, listarea la Bursa de Valori din VarÅŸovia.
Polnord are ca activitate principală construcţiile rezidenţiale, industriale, şi produce, de asemenea, structuri metalice şi faţade de aluminiu şi sticlă.