Peste 5000 de apartamente noi la Condominium Expo

Imobiliare

15.10.2009 - Curierul National

Targul International de Apartamente Condominium isi va deschide portile, pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Aflat la a X-a editie, evenimentul se desfasoara in plina perioada de reasezare a pietei imobiliare din Romania, dupa socul resimtit incepand cu anul trecut, se arata intr-un comunicat remis de compania ce se ocupa cu organizarea evenimentului.
In cautarea solutiilor de iesire din aceasta zona de incertitudine a pietei, marcata de efectele crizei financiare, atat dezvoltatorii, cat si institutiile financiare isi modeleaza ofertele dupa regulile programului "Prima Casa".
Asa cum si-a obisnuit deja publicul fidel, Condominium Expo reuneste la Sala Palatului cea mai variata si completa oferta de apartamente disponibila pe piata, precum si cele mai avantajoase solutii de finanatare disponibile la banci sau direct la dezvoltatori. 
Expozantii ofera discounturi consistente cumparatorilor care doresc sa faca rezervari pe perioada celor 4 zile ale targului. Astfel, reducerile la pretul de lista al apartamentelor vor ajunge pana la 10%, iar unii dezvoltatori ofera drept bonus, la cumpararea locuintei, locul de parcare aferent si vouchere pentru mobila de bucatarie.
In cadrul targului vor fi prezentate peste 20 de proiecte imobiliare, care reunesc mai mult de 5.000 de apartamente noi, astfel incat toti cei interesati sa-si achizitioneze o locuinta vor putea face alegerea optima. Pretul apartamentelor expuse variaza intre 660 euro/mp si 1500 euro/mp. 
Amatorii proprietatilor de vacanta vor gasi in cadrul targului apartamente atractive situate pe Costa del Sol - cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane in Spania. Preturile acestora inregistreaza pana la 40 % discount pe perioada targului si incep de la 130.000 euro. 
Consecvent standardelor sale de calitate, Targul International de Apartamente Condominium se va desfasura si de aceasta data la Sala Palatului din Bucuresti, o locatie de maxima vizibilitate atat pentru expozanti, cat si pentru dezvoltatori.