Oferte pentru fiecare categorie de venit – la Targul Imobiliar PROJECT EXPO!

Imobiliare

     Astazi a inceput la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul Imobiliar PROJECT EXPO.  Expozantii promit sa-i “rasfete” pe vizitatori cu oferte care mai de care mai interesante, discounturi si oferte promotionale.

     Incepand de la 15 000 de euro, cei interesati isi pot achizitiona o casa de 110 metri patrati, iar cu 35 000 euro pot cumpara o garsoniera. De asemenea, exista oferte si pentru cei cu gusturi mai rafinate si mai exclusiviste. Fie ca sunt in cautarea unei resedinte de vis sau a unei oportunitati de investitie, cei ce vor vizita targul vor putea alege din multitudinea de oferte prezentate de catre dezvoltatori. Un lucru este cert: aceste taramuri luxoase ii vor multumi chiar si pe cei mai exigenti pasionati de lux!

     Comparativ cu preturile din Romania, valoarea locuintelor din strainatate este mult mai mica astfel incat cu preturi ce pornesc de la 80 000 euro, cei  interesati pot cumpara un apartament cu 2 camere in Dubai.

     Astfel orice persoana, fie ca este tanara, de varsta medie sau pasionata de lux, poate gasi la acest targ ceea ce cauta si ce ar satisface-o, atat din punctul de vedere al exigentei cat si al venitului!

     Vizitatorii sunt asteptati la acest targ, la Palatul Copiilor, de astazi pana duminica, in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuita!

     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.

     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!