Nou ansamblu rezidential in Predeal

Imobiliare , PROIECTE / DEZVOLTARE

23.01.2008 - Adevarul
Nou ansamblu rezidential in Predeal

Compania Imobiliara va investi peste 3,8 milioane de euro intr-un ansamblu de apartamente de vacanta in Predeal. Complexul urmeaza a fi finalizat la sfarsitul anului viitor, a declarat directorul de comunicare Silviu Iordache.

Reprezentantii companiei sustin ca inceperea lucrarilor proiectului denumit Snow Houses a fost stabilita pentru luna august a anului 2008, iar apartamentele au fost deja scoase la vanzare. Ansamblul rezidential din Predeal va fi dezvoltat pe o suprafata de peste 700 de metri patrati si prevede constructia unui imobil cu trei niveluri si a unei parcari de 12 locuri.

Investitia va fi finantata integral din sursele proprii ale firmei. Compania are in portofoliu investitii de peste 100 milioane de euro in dezvoltarea a cinci proiecte imobiliare, doua ansambluri de apartamente de vacanta in Predeal, unul in Neptun si doua ansambluri rezidentiale in Bucuresti. Imobiliara SRL, infiintata in 2004, este o companie cu capital integral romanesc si privat specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii.