Niro Group va colabora cu Beijing Urban Construction pentru proiecte imobiliare si de infrastructura

PROIECTE / DEZVOLTARE , Constructii

22.01.2008 - Curentul
Niro Group va colabora cu Beijing Urban Construction pentru proiecte imobiliare si de infrastructura

Niro Investment Group a semnat la sfarsitul saptamanii trecute un acord de cooperare pe termen lung cu Beijing Urban Construction Group in vederea constituirii unei societati mixte in Romania, societate care va construi Niro Towers si va asigura proiectarea si dezvoltarea unor proiecte de infrastructura atat in Romania, cat si in alte tari din Europa. In perioada 11 - 20 ianuarie, o delegatie a Beijing Urban Construction Group condusa de presedintele acesteia, Liu Haishan, s-a aflat intr-o vizita in Romania, ca parte a unei delegatii oficiale chineze la nivel inalt, conduse de domnul Zheng Peiyan, Vice Prim Ministru al Republicii Populare Chineze, se arata intr-un comunicat al Niro. Printre actiunile importante vizate de reprezentantii Beijing Urban Construction Group in decursul acestei vizite s-a aflat si semnarea documentelor de asociere si cooperare cu Niro Investment Group pentru derularea unor proiecte de amploare in domeniul constructiilor.
Beijing Urban Construction Group este una dintre cele mai mari companii de proiectare si constructii din Republica Populara Chineza. A proiectat si construit cea mai inalta cladire din capitala Chinei, precum si arena care va gazdui Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, inclusiv Stadionul si Satul Olimpic.
Niro Investment Group este o companie 100% romaneasca, cu activitati in diferite domenii, care a realizat in ultimii cinci ani investitii totale de peste 150 milioane de de euro, avand o cifra de afaceri anuala de peste 100 milioane de euro.

Oana Voinea