Nanette, proiect de 900 de locuinte

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

15.11.2007 - Business Standard
Nanette, proiect de 900 de locuinte

Dezvoltatorul imobiliar cu capital olandez Nanette Real Estate Group, care are in dezvoltare patru proiecte de locuinte in Romania, a achizitionat un teren in nordul Capitalei, unde intentioneaza sa construiasca un nou ansamblu rezidential de 900 de apartamente. Investitia totala este estimata la 87 milioane de euro.

Terenul achizitionat are o suprafata de 31.000 de metri patrati si va gazdui un complex de locuinte cu o suprafata construita de circa 90.000 de metri patrati. Reprezentantii companiei se asteapta sa obtina, in urma vanzarii locuintelor, in jur de 123 milioane de euro.

“Bucurestiul este un oras dinamic, cu o crestere rapida si cu o cerere foarte mare de locuinte de calitate pentru clasa medie a populatiei. Nordul Capitalei reprezinta o locatie excelenta pentru astfel de proiecte imobiliare si ne asteptam in continuare, sa creasca cererea pentru apartamente”, a declarat Shaul Lotan, presedintele grupului. Nanette se asteapta, ca si in cazul celorlalte proiecte demarate in Romania, ca fondul de investitii Lehman Brothers sa achizitioneze 50% din ansamblu.

Acesta este cel de-al treilea proiect al companiei in Bucuresti si cel de-al cincelea in Romania. Dezvoltatorul si-a mai anuntat recent intentia de constructie a alte doua proiecte rezidentiale in Bucuresti, care vor totaliza circa 700 de apartamente.

Alexandru Urzica