Miturile imobiliare sunt desfiintate la Targul Imobiliar PROJECT EXPO – Prima Casa!

Imobiliare

     De cate ori nu v-ati dorit sa cumparati o casa, iar cand v-ati gandit mai bine v-ati dat seama ca aveti tot felul de indoieli legate de aceasta decizie…poate cea mai importanta decizie din viata unui om. Vinovate pentru aceste indoieli par sa fie miturile imobiliare cu care majoritatea oamenilor se confrunta la un moment dat.

     Publicatia Oferte Speciale in parteneriat cu organizatorii Targului Imobiliar Project Expo au demarat o campanie gandita special pentru a analiza si demonta eventual, aceste mituri care ii induc in eroare pe romani. Organizatorii Targului Imobiliar PROJECT EXPO – Prima Casa au luat decizia de a-si aduce un aport important la aceasta actiune de informare a consumatorului, pentru ca acesta sa aiba o imagine clara si reala asupra pietei imobiliare. Asadar se doreste a se afla cat de adevarate sunt aceste asertiuni…

     Echipa Oferte Speciale a realizat un studiu care i-a cuprins atat pe cititorii revistei lor cat si pe dezvoltatorii imobiliari. Conform acestor cercetari rezulta ca romanii gandesc urmatoarele:
“Apartamentele noi sunt prea scumpe…”
“Oricum bancile nu dau credite.”
“Proiectele rezidentiale noi sunt la marginea orasului…”
“Oricum preturile or sa mai scada…nu cumpar acum…mai astept”

     Este foarte important ca oamenii sa aiba o viziune clara si exacta asupra situatiei in care se afla piata imobiliara in acest moment. De aceea, informarea corecta e vitala iar cei care au o parere proprie si-o pot exprima trimitand catre revista Oferte Speciale articole care vor fi date spre publicare. Odata cu lansatea programului “Prima Casa” potentialii consumatori trebuie sa fie constienti de realele calitati sau disfunctii ale pietei imobiliare, pentru a fi siguri ca iau cea mai buna decizie, care sa fie avantajoasa atat pentru ei cat si pentru cealalta parte - dezvoltatorul.

     Prima ocazie in care oamenii vor putea sa aleaga varianta cea mai profitabila este Targul Imobiliar PROJECT EXPO – Prima Casa, ce va avea loc in perioada 17-19 iulie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Acesta este primul targ care abordeaza tema programului “Prima Casa” si in care oamenii vor putea stabili un contact direct atat cu dezvoltatorii cat si cu reprezentantii bancilor.
    
     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!