Misiunea Casa a lansat o televiziune online

MARKETING / PROMOVARE , Constructii

29.10.2007 - Gazeta de Sud
Misiunea Casa a lansat o televiziune online

Misiunea Casa a lansat vineri, la Craiova, www.mctv.ro, prima televiziune online dedicata amenajarilor interioare si exterioare.

Aceasta isi propune sa faca trecerea de la teorie la practica in ceea ce priveste acest domeniu. Evenimentul a avut loc la Hotelul Europeca, in prezenta a zeci de pasionati de constructii, veniti din toata tara (Timisoara, Galati, Bucuresti, Dolj) special pentru acest eveniment.

„Sunt cei mai activi utilizatori ai forumului portalului www.misiuneacasa.ro. Sunt persoane de diferite varste, cu diverse pregatiri, dar pasionate de constructii“, a declarat Mihaela Cirstea, director de eveniment la Babel Communications, agentia care a lansat proiectul Misiunea Casa. Intalnirea de la Craiova este cea de-a doua din acest an (dupa cea din Bucuresti) si prima dintr-un sir ce se doreste lung. „Am ales Craiova pentru ca este o zona reprezentativa pentru cel putin cinci judete“, a declarat Calin Diaconu, managerul Babel Communications, care a explicat ca nu numai in Bucuresti se construieste.