Mihai Groza: Firma Keviep nu va mai primi niciodata lucrari in Oradea

Constructii

22.04.2008 - Bihoreanul
Mihai Groza: Firma Keviep nu va mai primi niciodata lucrari in Oradea

Avand in vedere modul in care au lucrat pe strada Onestilor, din punctul meu de vedere Keviep va fi trecuta pe lista neagra si nu vor mai prinde never lucrari in Oradea, a declarat primarul Mihai Groza, in urma unei vizite facute marti dimineata pe la santierele din municipiu.
 
Primarul s-a enervat cand a vazut ca, in urma lucrarilor de introducere a retelei de canalizare executate de firma Keviep pe strada Onestilor, soseaua s-a surpat. In doar o luna, sub traficul auto, carosabilul s-a lasat pe o distanta de zeci de metri de-a lungul conductei. “Daca nu esti atent, risti sa dai cu baia de ulei de la masina in ditamai santul si sa o spargi”, a reclamat unul dintre locuitorii zonei.
 
Primarul Mihai Groza a spus ca a vorbit cu reprezentantul Keviep, iar firma s-a obligat sa refaca lucrarea. “De asemeni, vom penaliza si Compania de Apa Oradea, care a receptionat lucrarea. Daca un reprezentant al firmei era de fata la fiecare faza importanta a lucrarilor nu se intampla aceast lucru”, a declarat Groza.
 
Impreuna cu primarul au mai iesit in teren angajati ai Directiei Tehnice in frunte cu Marcel Dragos, cel care ii tine locul directorului Dumitru Fildan, sefa Serviciului Investitii, Aurelia Tent si directorul Administratiei Imobiliare Oradea, Marcel Bolos. Avand in vedere ambuteiajele provocate luni in zona centrala a orasului de inchiderea strazii Mihai Eminescu, sefii Primariei au fost la fata locului ca sa verifice stadiul lucrarilor. “Va trebui sa lucrati sub trafic, pentru ca astfel de blocaje sa nu se mai intample. Chiar daca este vorba de o subtraversare, cata vreme lucrati pe un sens de mers, celalalt va ramane deschis ca sa se poata circula”, a ordonat Mihai Groza.

Dan Simai