Locuintele ANL din sectorul 2 se repartizeaza astazi

Imobiliare

10.07.2008 - Adevarul
Locuintele ANL din sectorul 2 se repartizeaza astazi
Noii chiriasi ANL vor intra in case saptamana viitoare


Primele 83 de locuinte cu chirie, construite de Primaria Sectorului 2 si ANL in strada Maior Vasile Bacila nr. 28-30, vor fi repartizate astazi tinerilor care au intrunit conditiile necesare obtinerii unei case ANL.

Fiecare garsoniera cuprinde un vestibul de acces, baie, debara depozitare, camera de zi, bucatarie (deschisa spre camera de zi) si un balcon.

Apartamentul de doua camere are un vestibul de acces, baie, bucatarie, spatiu de depozitare, camera de zi, dormitor si un balcon. inaltimea libera in apartamente este de 2,54 m.
Preturile de construire au fost cuprinse intre 31.000 de euro pentru o garsoniera si 52.000 de euro pentru un apartament cu doua camere.

Chirie maxima de 95 lei pe luna

Chiria variaza in functie de suprafata locuintei, intre 66 si 70 de lei/luna pentru o garsoniera si 90 - 95 de lei/luna pentru un apartament.

Maine, beneficiarii pot primi ordinele de repartitie, urmand ca, in termen de cinci zile lucratoare, sa se prezinte la Directia Generala de Administrare a Patrimoniului Imobiliar al Sectorului 2 in vederea incheierii contractului de inchiriere. Proaspetii chiriasi vor primi cheile viitoarelor locuinte marti, 22 iulie.

Alte 166 de unitati locative pentru tineri sunt in curs de finalizare pe strada Maior Bacila. Listele cu tinerii care au intrunit conditiile necesare obtinerii unei case ANL pot fi gasite pe site-ul Primariei Sectorului 2 - www.ps2.ro.

Miruna Olteanu