Locuinte prin ANL cu scutiri de impozite si chirii modice

PROIECTE / DEZVOLTARE , Imobiliare

14.11.2007 - Curierul National
Locuinte prin ANL cu scutiri de impozite si chirii modice

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi aproximativ 200 de locuinte pentru tinerii cu varsta de pana la 35 de ani in judetele Hunedoara, Satu Mare si Timis, dupa ce Executivul a aprobat indicatorii tehnico-economici ai investitiilor in apartamente destinate inchirierii, se arata intr-un comunicat al ANL.

Potrivit Agentiei Nationale pentru Locuinte, 104 apartamente vor fi construite pe amplasamente in judetul Hunedoara, in municipiul Deva. Terenul pe care vor fi construite locuintele se intinde pe o suprafata de 4.373 metri patrati. Alte 35 de locuinte vor fi construite pe un teren, in suprafata de 1.585 metri patrati, in orasul Petrila. In cadrul aceluiasi program, ANL va ridica 19 locuinte in localitatea Dorolt din judetul Satu Mare, pe un teren de 2.123 metri patrati, si 30 de locuinte in orasul Jimbolia din judetul Timis, pe o suprafata de 2.605 metri patrati.

"Beneficiarii directi ai acestor locuinte sunt autoritatile publice locale, in speta Consiliul Local Deva, Petrila, Dorolt, Jimbolia, iar beneficiarii indirecti sunt tinerii in varsta de pana la 35 de ani la data repartitiei, si care pot primi repartitii in cel mult 12 luni de la implinirea acestei varste", se arata in acelasi comunicat de presa.

Marina Tanase-Ene