Lighthouse Properties ofera Case in Europa

Imobiliare

23.03.2009 - ZDI

Locuinta mea de vara e-ntr-o alta tara
Portugalia, Italia, Spania, Cipru, Turcia si Bulgaria sunt tarile unde s-a ivit o noua posibilitate de a va cumpara o casa. Mai mult ca niciodata in ultimii 25-30 de ani, una atractiva, dar si simpla ca proces. Oportunitatea consta, pe de o parte, in chiar criza actuala, care a scos la vanzare mii de proprietati, pe de alta in faptul ca in Romania si Republica Moldova e prezenta de-acum Lighthouse Properties, filiala ce reprezinta in exclusivitate pe aceste piete compania Headlands International, adoptand standardele de inalta calitate care au facut din aceasta una dintre cele mai vechi si mai respectate agentii imobiliare britanice.
Infiintata in 1969, compania imobiliara Headlands International, recompensata ani la rand cu numeroase premii internationale din categoria “Cel mai bun Agent Imobiliar International” sau “Agentia Imobiliara a Anului”, le-a oferit clientilor sai, de-a lungul timpului, cele mai potrivite proprietati in tarile amintite. Le ofera acum si romanilor.

Doi pasi pana acasa
“In decursul ultimilor 40 de ani, am ajutat mii de oameni sa-si cumpere casa mult-visata la mare sau la munte si credem ca o calatorie de vizionare este de departe cel mai bun lucru. Suntem specializati in Bulgaria, Cipru, Italia, Portugalia, Spania si Turcia, unde la sosire va intampina consultantii nostri de vanzari locali. Ei sunt nu doar bine informati si buni vorbitori de engleza, ci si prietenosi si eficienti, si va vor ghida prin intregul proces de cumparare. Va putem indruma chiar si unde sa deschideti un cont bancar si sa luati legatura cu un avocat, daca decideti sa mergeti mai departe si sa cumparati, in asa fel incat sa completati usor toate actele necesare”, asigura Eugen Petrescu, reprezentantul Headlands International in Romania.
Asadar, primul pas pana la casa dorita inseamna contactul cu locul ales, cu mediul local si cu stilul de viata de-acolo. Vederea casei alese din portofoliul Headlands, intr-o calatorie de vizionare lipsita de constrangeri. Una personalizata, ca miile de calatorii de vizionare marca Headlands, organizate dupa un program in conformitate cu dorintele clientului. “De departe, cel mai bun”, garanteaza reprezentantii companiei. De la una la opt zile relaxante, in care cumparatorii pot vedea proprietati de calitate, pe masura bugetului fiecaruia. Pasul doi - cumpararea.

Beneficiile proprietarului international
Un portofoliu de investitii diversificat, in primul rand in imobiliare. Ocazia de a petrece concediile, chiar si weekend-urile, in casa de vacanta de peste hotare, intr-un peisaj nou, captivant. Relocarea la proprietatea internationala. Posibilitatea retragerii aici, la pensie. Castiguri din inchirierea proprietatii. Proprietarii de companii o pot folosi si pentru motivarea salariatilor, oferind-o in regim de time-sharing. Sunt numai cateva dintre avantajele proprietatii intr-una dintre tarile unde doritorii pot ajunge prin Lighthouse Properties.

Aveti in Portugalia, Spaniasau Turcia o proprietate pe care doriti s-o vindeti?
Lighthouse Properties poate sa va ajute. Detalii si fotografii ale proprietatii dumneavoastra vor fi incluse in materialele de marketing si pe site-ul companiei. Ele vor fi disponibile pentru toti potentialii cumparatori din Romania si din strainatate. Tot portofoliul de revanzari este prezentat de Lighthouse, in mod obisnuit, la orice targ imobiliar national si international la care Lighthouse Properties participa in fiecare an.

Nu puteti gasi exact ceea ce cautati?
Nicio problema! Ca sa obtineti chiar proprietatea pe care v-o doriti in strainatate, puteti alege sa aveti casa proiectata si construita tocmai pe gustul dumneavoastra. Mai intai, va putem ajuta sa gasiti locatia ideala, la malul marii sau la munte. Apoi, vorbind pe proiect cu arhitectii, pe care putem sa vi-i si prezentam, puteti cere o casa la cheie chiar cum v-o doriti. Va putem prezenta, totodata, renumiti designeri de interior, in asa fel incat casa dumneavoastra noua sa fie ideala atat la interior, cat si la exterior. Astfel, veti avea control total asupra produsului finit si va garantam ca veti avea exact proprietatea visata.