La Piatra Neamt, un penthouse nou de 5 camere costa 250.000 euro

Imobiliare

08.07.2008 - Curierul National
La Piatra Neamt, un penthouse nou de 5 camere costa 250.000 euro
Aura Europe, companie internationala din domeniul dezvoltatorilor imobiliari, a anuntat oficial lansarea ansamblului Green Hills, primul proiect rezidential din Piatra Neamt, se arata intr-un comunicat al companiei.
Green Hills este situat in partea de sud a orasului si se intinde pe un teren cu o suprafata de peste 6.300 mp si este format din 4 blocuri, care insumeaza 232 de apartamente, cu o camera si  5 camere, investitia totala fiind de 25 de milioane de euro.

"Green Hills are acces direct la transportul in comun si la principalele rute spre centrul orasului, este aproape de scoala, gradinita, dar mai ales de un centru comercial care se va deschide in curand", anunta compania in comunicat. De asemenea, ansamblul dispune de 232 de locuri de parcare supraterane si subterane, si de spatii de depozitare pentru fiecare proprietar.
Constructia a inceput in luna februarie a acestui an, primele apartamente urmand sa fie livrate in noiembrie 2009, mai anunta compania. Preturile apartamentelor variaza intre 56.000 euro pentru cele cu o camera, pana la 250.000 euro pentru cele cu 5 camere.

"Suntem mandrii ca am reusit sa dezvoltam proiectele pe care ni le-am propus in cele mai dinamice orase din Romania. In Piatra Neamt, Green Hills va oferi locuitorilor un nou stil de viata (...). Experienta noastra in domeniul imobiliar contribuie la dezvoltarea proiectelor pe care noi le realizam", a declarat in comunicat reprezentantul Aura Europe, Joseph Saliah.
Aura Europe anunta ca agentul exclusiv de vanzari al Green Hills va fi Coldwell Banker Montana.
Aura Europe S.A. este un dezvoltator imobiliar cu sediul la Luxemburg, cu activitati in tarile din Europa Centrala si de Est si in Comunitatea Statelor Independente si este condusa de oamenii de afaceri Joseph Saliah si Boaz Misholi.

Aura Europe detine operatiuni intr-o serie de tari din estul Europei, printre care Romania, Ungaria, Kazahstan, Ucraina si altele.
Activitatea companiei este concentrata pe trei segmente, in cadrul carora si-a propus sa atinga urmatoarele obiective in termen de cinci ani.
In Romania, Aura Europe dezvolta impreuna cu compania GTC centrele comerciale Galleria situate in mai multe orase, precum si ansambluri rezidentiale, dar si centre de afaceri.

Adrian Ungureanu