Jones Lang LaSalle si-a luat sef pe birouri de la BNP Paribas RE

Imobiliare

15.10.2009 - Wall Street

Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle l-a recrutat in functia de coordonator al departamentului de birouri pe Marius Scuta, care anterior a ocupat aceeasi functie in cadrul companiei BNP Paribas Real Estate (fosta Atisreal).

Marius Scuta (foto) are o experienta de cinci ani in piata inchirierilor se spatii de birouri, conducand departamentele de birouri ale companiilor BNP Paribas Real Estate si CBRE Eurisko.

Jones Lang LaSalle a mai recrutat  un consultant pentru divizia de birouri, Sinziana Zainea, fost agent in cadrul CBRE Eurisko. Cele doua numiri vin la doua luni dupa ce Thierry Delvaux, seful biroului din Budapesta, a preluat si functia de director al Jones Lang LaSalle Romania.
 
“Vrem sa devenim cei mai buni pe piata spatiilor de birouri, asa cum suntem si in alte capitale din Europa”, anunta Delvaux intr-un interviu acordat Wall-Street in luna august.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, fiind si agent co-exclusiv pentru inchirierea centrului comercial AFI Palace Controceni. Compania a intermediat in toamna vanzarea proiectului Modul Shopping Center din Targoviste, vanzatorul fiind fondul de investitii Equest Balkan Properties.

Pentru anul 2010, Jones Lang LaSalle planuieste sa lanseze un departament de spatii industriale si unul de administrare a proprietatilor.

Jones Lang LaSalle a anuntat pentru anul 2008 venituri de 2,78 milioane de euro, in scadere cu 43% fata de 2007, clasandu-se pe locul cinci in functie de cifra de afaceri.