INR Management va incepe al doilea proiect rezidential in valoare de 50 mil. Euro

Imobiliare , PROIECTE / DEZVOLTARE

19.06.2008 - Business Standard

Dezvoltatorul imobiliar INR Management Real Estate, controlat de omul de afaceri Dan Fisher, unul dintre cei mai bogati romani, va aloca circa 45-50 mil. euro pentru constructia celui de-al doilea proiect rezidential de pe piata, potrivit reprezentantilor companiei.

Ansamblul este localizat in apropiere de Snagov si va fi dezvoltat pe un teren de cinci hectare. Suprafata construita a proiectului va fi de 50.000 mp si va cuprinde circa 180-200 de case insiruite. “Suntem in faza de obtinere a autorizatiilor de constructie si speram ca vom incepe lucrarile de pregatire in acest an, iar in primavara anului viitor, dezvoltarea proiectului, care se va intinde pe o perioada de pana la doi ani si jumatate”, a declarat Gustav Bianu, managing director al INR Management.

Potrivit acestuia, investitia totala, fara costul achizitiei terenului, este estimata la 45-50 mil. euro. Bianu nu a precizat investitia realizata de companie in achizitia terenului, dar a aratat ca, in zona respectiva, preturile sunt cuprinse intre 150 si 300 de euro/mp. Primul proiect al dezvoltatorului, Silver Mountain, va cuprinde 1.000 de apartamente si 14 vile, un teren de golf cu 18 gauri, un hotel cu 188 de camere, afiliat lantului Radisson, un club de tenis si alte facilitati.

Alexandru Urzica