In noile ansambluri rezidentiale batalia se da pe locuintele ieftine

ANALIZE / COMENTARII , Imobiliare

07.11.2007 - Gandul
In noile ansambluri rezidentiale batalia se da pe locuintele ieftine

Cele scumpe au ramas in mare parte nevândute

Un apartament cu doua camere trece binisor de 200.000 euro, iar unul cu patru camere ajunge la jumatate de milion de euro

Aparute ca ciupercile dupa ploaie in ultimii doi ani, unele ansam­bluri rezidentiale au tras linie in competitia cu termenul de finalizare. Cei care au cumparat un nou apartament s-au mutat deja in noua casa. Asta s-a intâmplat in cazul celor 227 de noi proprietari in ansamblul Baneasa Rezidential, unul dintre cele mai mari proiecte de pe piata imobialara. „Prima faza a proiectului a fost vânduta in totalitate inca din martie anul acesta, iar vânzarile celei de-a doua faze vor incepe de luna viitoare”, afirma Alin Negulescu, director de vânzari.


Cei interesati vor putea alege din 600 de locuinte. Lucrarile de constructie vor incepe in luna ianuarie si se vor finaliza intr-un an si jumatate. Pretul unui apartament cu doua camere si o suprafata cuprinsa intre 95 si 105 metri patrati a fost de 200.000 de euro plus TVA, cu garaj, loc de parcare si boxa. Un apartament cu trei camere si cu suprafete pornind de la 135 de metri patrati a costat intre 290.000 si 340.000 de euro plus TVA, doua locuri de parcare, boxa, terasa. Cele mai scumpe au fost cele cu patru camere. Proprietarii au platit pâna la 390.000 de euro pentru 190 de metri patrati.

Andrada Ghira