Imobiliarele ii aduc lui Vuza venituri de 100 mil. euro

Imobiliare , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII

15.02.2008 - Ziarul Financiar

Omul de afaceri Stefan Vuza, proprietarul grupului de firme Serviciile Comerciale Romane (SCR), care ruleaza 350 mil. euro anual, spune ca activitatile din imobiliare ii vor aduce in acest an venituri de 100 de milioane de euro.

"SCR detine aproximativ 520 de hectare de teren in jurul fabricilor, 70% din acesta avand valoare industriala, intrucat se afla pe platforma industriala", a declarat Stefan Vuza.

Omul de afaceri spune ca are in plan constructia mai multor proiecte imobiliare pe terenurile detinute de Serviciile Comerciale Romane, respectiv construirea a patru hoteluri pe care le va afilia unei retele internationale si a unui cartier rezidential cu blocuri de lux.

Astfel, din cele 12 hectare ale fabricii Iasitex din Iasi au fost vandute 4 hectare pentru dezvoltarea unui centru comercial de tip mall, in jurul caruia omul de afaceri intentioneaza sa dezvolte un cartier cu blocuri de lux, o investitie de aproximativ 7,2 mil. euro. "In jurul mall-ului va fi construit un cartier rezidential, cu apartamente de lux ce vor avea minim 200 de metri patrati", a explicat Vuza.

Mirabela Tiron