Horatiu Cercel, Concefa Sibiu: Fuziunea companiilor din constructii ne va duce businessul la 100 mil. euro

COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII , Constructii

19.11.2007 - Ziarul Financiar
Horatiu Cercel, Concefa Sibiu: Fuziunea companiilor din constructii ne va duce businessul la 100 mil. euro

Horatiu Cercel, omul de afaceri care controleaza grupul de firme de constructii Concefa din Sibiu, cu afaceri de 50 mil. euro, intentioneaza sa dezvolte in urmatorii ani mai multe proiecte rezidentiale proprii estimate la peste 300 mil. euro.

 

"Strategia noastra de dezvoltare pe termen scurt consta intr-o accelerare a proiectelor rezidentiale, pentru care am achizitionat deja terenurile, respectiv circa 40 de hectare, in principal in Sibiu si Brasov. Proiectele cuprind constructia a 4-5.000 de unitati locative, al caror pret mediu de vanzare il estimez la 75-80.000 de euro", a declarat Horatiu Cercel, directorul general al Concefa Sibiu, intr-un interviu acordat ZF.

Concefa detine un teren de circa 24 de hectare la periferia orasului Sibiu si alte 3,5 hectare in apropiere de Brasov.

Potrivit lui Cercel, investitia se va intinde pe o perioada de 6-8 ani, iar proiectele se afla in stadiul de obtinere a autorizatiilor de constructie si de realizare a proiectelor de urbanism zonal.

"Demararea proiectelor rezidentiale se va face de indata ce vom obtine autorizatiile de constructie, adica undeva in a doua jumatate a anului viitor. In Brasov suntem restrictionati de spatiu, asa incat ne vom limita strict la constructia de locuinte. In Sibiu putem sa ne desfasuram, astfel ca proiectul rezidential din zona va beneficia de toate utilitatile si serviciile de infrastructura", spune Horatiu Cercel.

Adrian Cojocar