Hercesa vrea un hotel cu 12 etaje in Unirii

Imobiliare

27.05.2008 - Business Standard

Dezvoltatorul spaniol Hercesa Inmobiliaria, proprietarul fostei fabrici de paine Titan, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea unui teren in zona Unirii din Capitala, pe care intentioneaza ca, anul viitor, sa demareze lucrarile pentru constructia unui hotel-turn cu 12 etaje, au declarat pentru Business Standard reprezentantii companiei.

“Suprafata terenului este mai mica de 1.000 de metri patrati si inca nu am stabilit valoarea de investitie. Probabil vom avea mai multe detalii dupa definitivarea proiectului”, a spus Alejandro Solano Gallego, directorul general al Hercesa Romania.

Compania are in dezvoltare peste 5.200 de apartamente, in patru proiecte imobiliare distincte. Hercesa este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de 30 de ani pe piata si cu sediul central in Spania. Este implicata, in special, in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si este prezenta pe piata romaneasca din anul 2004. Pana in prezent, investitiile companiei in Romania se ridica la 60 milioane de euro.

Alexandru Urzica