Hercesa construieste 800 de apartamente langa Carrefour Orhideea

Constructii , PROIECTE / DEZVOLTARE

22.09.2008 - Business Standard
Hercesa construieste 800 de apartamente langa Carrefour Orhideea
Dezvoltatorul imobiliar spaniol Hercesa va construi 800 de apartamente in zona Carrefour Orhideea din Bucuresti, in cadrul unui proiect care va include 18.000 metri patrati de birouri si 9.000 metri patrati de spatii comerciale.

Ansamblul, denumit Estellas Residencias, va fi realizat in mai multe etape, in prima faza urmand sa fie scoase la vanzare 102 apartamente, intr-un bloc de 17 etaje. Ulterior, vor fi vandute alte patru blocuri, cu un total de 700 de apartamente.

Complexul va dispune de o parcare cu 800 de locuri. Hercesa Inmobiliaria este unul dintre liderii pietei imobiliare din Spania si din Europa de Vest.  Compania deruleaza proiecte in domeniile rezidential, industrial si al spatiilor de birouri si are un portofoliu de aproximativ 30.000 de locuinte in curs de dezvoltare, in Spania, Portugalia, Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic si Panama.

Compania are in lucru, in Romania, peste 2.200 de apartamente, iar in proiect - alte 3.000 de apartamente, in Bucuresti, in cadrul proiectelor rezidentiale, de birouri, hoteliere si integrate: Vivenda Residencias, Ghencea, Cismigiu si Mircea Voda.

 Primul proiect rezidential lansat de Hercesa pe piata locala, Vivenda Residencias, a inregistrat vanzari de peste 400 de apartamente in primul an.

George Sarcinschi