Heberger, la primul proiect imobiliar propriu

Constructii , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII

13.02.2008 - Business Standard

Heberger Constructii, subsidiara grupului german Heberger, va incepe in acest an constructia unui parc industrial in zona centrala a tarii, acesta fiind primul proiect in calitate de dezvoltator al firmei de constructii.

“Initial, voiam sa incepem un complex de locuinte in Bucuresti, insa am renuntat la aceasta idee, deoarece piata proiectelor rezidentiale este deja supraaglomerata. Parcul industrial va fi amplasat in centrul tarii si va necesita o investitie de peste zece milioane de euro”, a declarat pentru Business Standard Claus Kegel, directorul general al companiei.

Firma a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 45 milioane de euro, in crestere cu 45%, si estimeaza pentru acest an un nivel de 65 milioane de euro.

“Avem deja incheiate contracte de 115 milioane de euro pana in 2009, din care sumele alocate pentru acest an vor reprezenta 65 milioane de euro”, a explicat Kegel.

El a precizat ca principalul proiect, in valoare de 40 milioane de euro, va fi constructia imobilului de birouri Floreasca Business Park, din Bucuresti, al carui beneficiar este compania ceho-americana Portland Trust.

George Sarcinschi