Green City a vandut chiar si casa model

Imobiliare

La insistentele clientilor, dezvoltatorul Green City Construct a trebuit sa vanda chiar si casa model, show-roomul complexului Green City. Casa de tip Neva are 4 camere, o suprafata de 153,44 mp construiti, curte de 110 mp si a fost tranzactionata la pretul de 116.130 eur (TVA inclus). Dezvoltatorul a finalizat ieri amenajarea  unui alt show room,  cu finisaje de cea mai buna calitate, aratandu-se deschis la varianta de a o vinde si pe aceasta, daca se va mai ivi o situatie asemanatoare.

”Casa model a fost prima dintre locuintele din complex si, conform planului initial, ar fi trebuit sa serveasca drept show room pana la vanzarea completa a celor 356 de case din prima faza. Este o casa Neva Standard, care la parter propune living si bucatarie in formula open space, o toaleta si spatiu de depozitare, iar la etaj  are trei camere, un grup sanitar si o baie matrimoniala. Pentru ca acest client a insistat foarte tare, dat fiind faptul ca i-au placut finisajele si ca vrea sa se mute foarte repede, am hotarat ca putem sa o vindem”, a declarat Carmen Petcu, Director de Marketing si Comunicare Green City.

Green City a construit déjà noua casa model, a carei mobilare s-a incheiat ieri
”Un show room la scara reala are un impact pozitiv asupra potentialilor cumparatori, cu atat mai mult cu cat se afla chiar in complex; fiecare familie poate vedea exact conditiile de viata, vecinatatea, calitatea finisajelor. Cumparatorii nu mai cred in locuintele pe hartie, asa cum nu mai cred nici cumparatorii. Vor sa vada cu ochii lor realitatea”, a mai declarat Carmen Petcu.

Ansamblul rezidential Green City se construieste in localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piata Unirii, pe o suprafata de 100 ha, iar prima faza a proiectului cuprinde 356 de case Neva, este gata si va fi predata pana la sfarsitul anului 2009. Ansamblul va pastra o suprafata verde echivalenta cu cea a parcului Cismigiu. Pana in acest moment, Green City a vandut, in total, 150 de case.