Girom vizeaza afaceri de 6,6 milioane de euro

Imobiliare , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII

06.02.2008 - Business Standard

Producatorul si distribuitorul de placi ceramice Girom Bucuresti estimeaza pentru acest an o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, la 6,6 milioane de euro, ca urmare a cresterii comenzilor pe segmentele rezidential si comercial.

“Anul trecut, am avut o crestere a vanzarilor de 40%, la 5,5 milioane de euro, un avans foarte important fiind consemnat pe segmentul mozaicului. In acest an vom extinde productia fabricii de prelucrari ceramice pana la 20.000 de metri patrati lunar”, a declarat pentru Business Standard Romeo Gogoase, directorul de vanzari al firmei.

Circa 70% din businessul Girom este acoperit de importurile de placi ceramice din Italia, diferenta fiind reprezentata de vanzarile de mozaic si prelucrari ceramice, produse la fabrica din Albota, judetul Arges. Firma a cumparat recent un teren de 2.000 de metri patrati pe care isi va dezvolta spatiile logistice.

Compania are un portofoliu de peste 10.000 de articole, care include placi ceramice, mozaic si accesoriile folosite la montajul acestora, produsele fiind distribuite unui numar de peste 2.000 de clienti, firme si utilizatori finali.

George Sarcinschi