Galati: 850 de locuinte

Constructii

18.07.2008 - Financiarul
Galati: 850 de locuinte
Dezvoltatorii imobiliari din Israel Alfarom Holding si Future Group, implicati in proiecte imobiliare in Romania, vor investi aproximativ 70 de milioane de euro intr-un cartier cu 850 de apartamente in Galati. Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in urmatoarele saptamani. Alfarom mai are in constructie un alt proiect rezidential la Bran, in care va investi 25 de milioane de euro.

Primele trei blocuri dintre cele 16 din acest complex vor fi finalizate in august, iar toate, la sfarsitul anului viitor. De asemenea, compania a terminat recent un ansamblu rezidential cu 150 de apartamente in Sinaia, pentru care a alocat sase milioane de euro. Alte proiecte finalizate de Alfarom sunt o cladire de birouri si un cartier de lux in Bucuresti, cu o valoare cumulata de zece milioane de euro.

Cele doua firme israeliene mai deruleaza un proiect in colaborare, Green Park, din Iasi, unde vor construi peste 1.100 de apartamente, dintre care au fost vandute 700. Future Group a participat in calitate de partener la o serie de proiecte imobiliare dezvoltate pana in prezent in Romania, cum ar fi Sitraco Center, Gemenii Sitraco, Hotelul Golden Tulip, toate trei din Bucuresti, si Hotel Sinaia.

Alina Botezatu