Explozie imobiliara in Baciu: 2.200 de noi apartamente

Imobiliare , PROIECTE / DEZVOLTARE

29.02.2008 - Clujeanul
Explozie imobiliara in Baciu: 2.200 de noi apartamente

ZF Transilvania, Cluj: Omul de afaceri Nicolae Badiu a anuntat ca va investi pana la inceputul lui 2010 aproximativ 100 de milioane de euro in realizarea unui ansamblu rezidential in comuna Baciu, aflata in imediata vecinatate a municipiului Cluj-Napoca. Proiectul va include 2.200 de apartamente, cu o suprafata totala de 140.000 de metri patrati, iar pana in acest moment investitiile au fost realizate din resurse proprii ale lui Nicolae Badiu si ale asociatului sau.

“Primele 150 de apartamente au fost livrate anul trecut, urmand ca anul acesta sa mai dam in folosinta alte 400 de imobile. Toate apartamentele care s-au finalizat anul trecut sunt deja vandute, iar din cele pe care le vom termina anul acesta, mai avem doar zece care inca nu au fost vandute” a declarat pentru ZF Transilvania, Nicolae Badiu.

El a mai spus ca pretul de vanzare al apartamentelor este intre 780 si 830 de euro pentru un metru patrat, suprafata unui apartament fiind intre 42 si 100 de metri patrati. “Proiectul include apartamente cu una, doua si trei camere. Ultimul etaj va include doar penthouse-uri, care vor avea pe langa suprafata locuibila si o terasa de pana la 30 de metri patrati”, a precizat Nicolae Badiu.

Locul in care se realizeaza proiectul rezidential se afla la cinci kilometri de zona centrala a orasului Cluj-Napoca, iar cei doi oameni de afaceri care dezvolta acest ansamblu detin in zona un teren de aproximativ 11 hectare.