Erbasu, contracte de 100 mil. euro

Constructii , COMPANII SI FIRME DE CONSTRUCTII

03.03.2008 - Business Standard

Firma de constructii SCC Erbasu mizeaza in acest an pe o dublare a cifrei de afaceri, la circa 30 milioane de euro, in principal datorita contractelor incheiate pentru o serie de proiecte de infrastructura rutiera si retele de termoficare, valoarea totala a lucrarilor contractate in perioada 2008-2010 ridicandu-se la aproximativ 100 milioane de euro.

Compania a incheiat, la sfarsitul anului trecut, doua contracte in valoare de 20 milioane de euro, respectiv 34 milioane de euro, pentru lucrari de infrastructura in mai multe zone din Bucuresti, a declarat Cristian Erbasu, directorul general al firmei, citat de Mediafax.

Cele doua proiecte, cofinantate de Banca Mondiala si de primariile sectoarelor unu si sase, vor include lucrari in cartierele Vatra Noua, Straulesti, Odai, Chitila, precum si in zona Giulesti-Sarbi. Lucrarile vor incepe in primavara acestui an, termenul de finalizare fiind prevazut pentru anul 2010.

Totodata, firma va incepe in luna martie a acestui an lucrari la retelele de termoficare din zona Crangasi, contract incheiat cu RADET, in valoare de 5,5 milioane de euro. In plus, compania va participa la o serie de proiecte in afara Capitalei, printre care se numara constructia unui centru expozitional la Constanta si a unei statii de epurare la Timisoara.

George Sarcinschi